ZALEN

Zaal Zevenbergen
 
 
De zaal Zevenbergen heeft een capaciteit van 100 tot 200 personen, afhankelijk van de activiteit en de tafelschikking.

De zaal kijkt uit op een terras en het grasplein voor de kerk. De zaal beschikt over dimbare verlichting.

De bar uitgerust met voldoende frigo's, een beperkte geluidsinstallatie (met versterker, radio, CD-speler en micro) voor het spelen van achtergrondmuziek en het houden van toespraken.

Er zijn voldoende tafels en stoelen. Een afzonderlijke frigo staat ter beschikking van de gebruikers.

Aansluitend op zaal Zevenbergen is een ingerichte keuken, uitgerust met 3 gasfornuizen, 2 elektrische ovens, microgolf, friteuses, frigo, diepvries en apparatuur voor het maken van koffie en thee.

Potten en pannen, borden en bestek, wijnglazen en champagneglazen zijn in voldoende mate aanwezig en zijn inbegrepen in de huurprijs.


Zaal Wilbert
 
 
De zaal Wilbert ligt in het verlengde van het kerkgebouw en heeft een capaciteit van 60 tot 120 personen, afhankelijk van de activiteit en de tafelschikking. De zaal beschikt over dimbare verlichting.

Er zijn voldoende tafels en stoelen. Bij de bar staan een beperkte geluidsinstallatie en voldoende frigo's ter beschikking van de gebruikers.

Aansluitend op zaal Wilbert is een ingerichte keuken, uitgerust met gasfornuis, gasoven, microgolf, friteuses, frigo, diepvries en apparatuur voor het maken van koffie en thee.

Potten en pannen, borden en bestek, wijnglazen en champagneglazen zijn in voldoende mate aanwezig en zijn inbegrepen in de huurprijs.